ciróka-maróka

60.000 Ft

1 – 1,5 óra fotózás kültéren vagy beltéren

minimum 50  darab kidolgozott fotó átadása jpg. formátumban, google drive-ra feltöltve

színes képek jól működő fekete-fehér párjait ajándékba adom

tapasztalatom szerint kültéren könnyebben oldódnak a gyerekek, a szülők (és én is :-))

 

az, hogy mit tartok célszerűnek viselni a fotózások alkalmával, előzetesen egyeztetjük! lehet streetfotós múltamból ered, de kifejezetten szeretem a hosszú árnyékokat ezek pedig az esti órákban vannak velünk, így ezt az időszakot mindenképp ajánlom, ha kültéren fotózunk. Tűző napsütésben főleg nyáron a déli órákban zenitben van a nap felettünk, amely nem előnyös a mély szemgödrökkel rendelkező lényeknél, így nálunk sem. Nagyon szeretem a vihar utáni, szeles-felhős időket, ezek kora délután is jól működnek. Borús időben, illetve árnyékos részeken (pl. erdők) szintén lehet napközben is fotózni. Van egyfajta vízmániám (ez odáig fajult, hogy vízalatti gépet is beszereztem), ha valami vízközeli élményre vágysz (pl. ami lenyugtatja a gyermekeket, hittük naívan:-), maximálisan partneretek leszek. A sziluett is legyen velünk! A fény-árnyék fontosságát számomra megchekkolhatod a www.monochromity.com oldalamon is.

ez a Matu nem kamu!

80.000 Ft

2 órás fotózás kültéren vagy beltéren

minimum 80 darab kidolgozott, jpg. formátumban átadott fotó, google drive-ra feltöltve

a színes fotók fekete-fehérben jól működő párjait ajándékba adom

itt már olyan ínyencség is megjelenik, ami a lírai dokumentarizmus ölén ringatózik: slideshow, azaz fotósorozat 1-2 percben, hangulatban illő zenei aláfestéssel (ív, iram, lüktetés, ritmus – ez egy precíz és finom alkotói vénát feltételez, a nyitóoldalon találhatsz egypárat belőlük, szeretem és a családoktól kivétel nélkül csak pozitív visszajelzéseket kaptam erre)

slideshow mellett előszeretettel játszok képpárokkal, mozgó- és állókép párokkal is akár, ezt nem tudom garantálni, de én leszek az első, aki a fotózás után rögtön ezen fog agyalni!

kezem ügyébe kerülhet egy analóg gép is egy tekercs film erejéig, szemcsés-nemsteril látásmód gyakorlása gyanánt (esetleges jelleggel)

 

 

családi fotózásnál és weddingnél a lifestyle, dokumentarista stílus áll legközelebb hozzám, legyetek önmagatok (mintha ott sem lennék), a gyerekek szerepnélküliségét ezért szeretem nagyon (Vekerdyvel maximálisan egyetértve). ez a legizgalmasabb rész nekem, az egymás közötti viszonyokat nézni, látni és láttatni.

mátkaságos

180.000 Ft-tól

az esküvői fotó- és filmkészítésnél 3 csomagot állítottunk össze, mely a rendelkezésre állási időtől függ (180.000 Ft-tól indulnak)

a „bio” részben részletesen leírom mit tartok kiemelten fontosnak, hogy mitől válik igazán emlékezetessé egy ilyen egyszeri alkalom!

háromtagú csapatként igyekeztünk minél szélesebb spektrumú szolgáltatást összeállítani (cinematic highlight videó, drónfelvételek, ajándék jegyesfotózás mindegyik csomagban, várható képszámok és percek, melyek az örökkévalóságnak fognak szólni)

technika eszközökről nem szeretek beszélni, lélekből dolgozunk és érzetre kell, hogy hassanak a felvételek!

a szolgáltatás igénybevételének feltételeit írásban rögzítjük, nincsenek rejtett költségek

a kommunikáció az egyik legfontosabb bizalmi elem nálunk,  ezzel tiszteljük meg egymást kedves Jegyespár!

részletekért kérlek a nyitóoldal alján lévő űrlapon keresztül érdeklődj!

 

! egyéb artisztikus vagy kevésbé artisztikus projekttel kapcsolatban egyedi árajánlathoz szintén az űrlapon keresztül érhetsz el (pl. Székesfehérvári Balettszínház portfolio, hair-transplant clinic imázsfilm, workshop, keresztelő és egyéb rendezvények etc.)